Alamar's chest

Aktuality

Open Hradec Králové
| Sobota 2.listopadu 2019, 10:58

Dne 1. 11. 2019 se uskutečnil tradiční páteční turnaj v bughouse v rámci Openu Hradec Králové. Účastnilo se ho jako loni 5 hráčů (těch stejných). Vzhledem k tomu, že většinu hráčů čeká poslední kolo turnaje v sobotu ráno, tak nikdo další nedorazil.

Hrál se nejdříve turnaj dvojic, následně turnaj jednotlivců každý s každým. Hrálo se tempem bronstein: 2 minuty na partii a 2s na tah. Turnaj byl dramatický až do konce. Na začátku jsem se trochu rozehrával, proto jsme v turnaji dvojic ztratili s Ivošem 2 body proti dvojici Krása, Dobrava. Na druhou stranu oni to zahráli velmi dobře, takže si je po právu zasloužili.

V turnaji jednotlivců jsem v kombinaci s Dušanem Škaloudem proti dvojici Šlesinger, Doubrava překvapivě, ale zaslouženě prohrál a to mělo velký vliv na pořadí za mnou. Poslední kolo turnaje mohlo taktéž ovlivnit konečné pořadí na třetím a čtvrtém místě. Dušan Škaloud zahrál nemožný tah, který soupeř neviděl a tak došlo na dělení třetího místa.

Přikládám výsledky turnaje. Výsledky

Děkujeme pořadateli Petru Laušmanovi za možnost sehrání tohoto turnaje.

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět