Alamar's chest

Aktuality

Czech open Pardubice - bughouse 2019!
| Pátek 5.července 2019, 11:51

13. 7. 2019 se koná v Pardubicích 18. ročník turnaje v holanďanech (bughouse - v tomto případě 17. ročník). Je to otevřené mistrovství ČR v této disciplíně. Hraje se tempem Bronstein 2x 3 minuty + 2s/tah. Máte rezervu 3 minuty a pokud zahrajete do 2s, máte pořád stejný čas. Všichni jste srdečně zváni. Před turnajem je možnost si v pátek zahrát a vyzkoušet, jak Vám to jde.

Otázkou je, kolik týmů se letos zúčastní. Zda přijede někdo ze zahraničí jako překvapení, jak už se párkrát stalo. Hlavním favoritem na výhru je litevská dvojice Limontas (FICS: Maras), Chocenka (FICS: Xeres) obhájci z loňska. Mezi favority se bude počítat i brněnská dvojice Tajovský, Menčík (Matejus, Wir). My Jezbera, Šlesinger (Alamar, Ivos) se budeme snažit být "černým koněm turnaje". Překvapením bude i to s kým bude hrát Škaloud. Zda dá zase simul nebo bude mít silného zahraničního spoluhráče. Pak tam budou týmy, co budou svoji hrou vytvářet napínavý boj o čelo tabulky.

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět