Alamar's chest

Aktuality

Czech open bughouse 2018!
| Středa 11.července 2018, 11:19

Dne 14.7. 2018 se uskuteční již 17. ročník bughouse (holanďany) turnaje v Pardubicích. Je to otevřené mistrovství ČR, přihlašování týmů až na místě. Není žádný příplatek, tak si přijďte zahrát! Letos se hraje jako každoročně v sobotu. Tempo bronstein, 3 minuty na partii a 2s za tah (pokud zahrajete do 2s čas se vám vrací na původní hodnotu). Finále by mělo být stejným tempem (i když je možné, že bude rychlejší).

Letos se před turnajem v pátek 13. 7. 2017 a v neděli po turnaji 15. 7. 2018 koná gathering. Kdokoliv může přijít, zahrát si, potrénovat na turnaj. V pátek zaškolíme i nováčky, prozradíme několik užitečných tipů do hry a ukážeme, jak hrát pro radost ze hry. Při velké účasti by se dal sehrát i nějaký turnaj. První dvě místa v ČR by si měly rozdělit dvojice Menčík (Wir) + Tajovský (Matejus) a Šlesinger, Jezbera. Letos by měl turnaj hlavní favorita v litevské dvojici Limontas (FICS:Maras), Chocenka (FICS:Xeres).

Největší otázkou je počet účastníků. Kolik bude zahraničních týmů? Kolib bude českých týmů, kteří budou usilovat o medaile v rámci MČR?

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět