Alamar's chest

Aktuality

Berlín 2013 informace!
| Sobota 6.července 2013, 20:57

Letos se koná již 12. ročník Berlínského turnaje. Letos turnaj zaznamenal několik změn. Je o prázdninách či v době dovolených, jak to kdo bere. Hlavní turnaj se bude hrát až v neděli a je den před Czech openem. Krom toho by se měl hrát turnaj v bronsteinu v sobotu. Oproti předchozím dvou ročníkům to bude turnaj dvojic.

Z hlavních favoritů bude chybět LinusO. Na druhou stranu mají přijet silní Američané. Měl by dorazit JKiller, Caspiwins, možná další. Vzhledem k neúčasti LinusO bude seznam kandidátů na vítězství poměrně otevřený. Firefly s Cranithem budou obhajovat loňský titul. JKiller pokud bude hrát s Caspiwinsem, tak by měli též patřit ke kandidátům na vítězství. Zakrzutek s Rezaczem by též měli bojovat o medaile. Otázkou je, jak se bude dařit dvojici Fermy, Skacz, letos by měli napravit loňský neúspěch a kvalifikovat se minimálně do čtvrtfinále. Můj letošní cíl vzhledem k tomu, že budu hrát s KiboPlayingem není menší než mít šanci na medaili (tedy přijatelného soupeře ve čtvrfinále). Posledním jistým hráčem z ČR je Wir, ale zatím se nezná jeho spoluhráč.

Diskuze
SKAcz: Nevhodny švýcar
| Neděle 7.července 2013, 12:02

Jinak kdyz se kouknete na ten ko tak tam bylo spousta tymu potrestano v poslednim kole i tim ze spadli na 7.misto apod, 3 tymy nahoru moc vybehli, ten svycar je uplne nevhodny co marv tam ma na 9kol. 9kol je moc a 4partie na kolo hlavne desne moc. v normalnim svycaru je rozptyl 0.5-1b (to 0.5 nejvic a na to je staveny) a u marva je to 2body (vysledek 1-3 ci 3-1 u stejne silnych, nemluve o 4:0 vs 2:2 silne tymy)

SKAcz: Systém turnaje
| Neděle 7.července 2013, 11:58

Navrhnu Marvovi aby změnil ten nevhodný švýcar který dělá předčasné ko (viz http://bughousechess.wz.cz/2012Berlin/ ) buď každý s každým na 2 partie, či třeba počítat kola zápasově, nebo začít finále už v 16 týmech ...

SKAcz: Příprava
| Neděle 7.července 2013, 11:54

JKiller už se sháněl po videích z loňska, bohužel já loni dělal jen druhou kameru a první kamera polská tuším se ztratila někde či co. Takže mám videa z něděle nějaká. A ze soboty jen část , ale něco ano.

http://uloz.to/soubory/SKAcz/berlin2012

http://www.youtube.com/user/SKAczBughouseChess?feature=watch

http://uloz.to/soubory/SKAcz/berlin2011

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět