Alamar's chest

Aktuality

Czech open 2011 - bughouse!
| Úterý 12.července 2011, 14:46

Dne 18.7. 2011 se uskuteční již 10. ročník bughouse (holanďany) turnaje v Pardubicích. Je to otevřené mistrovství ČR, přihlašování týmů až na místě zůstává to stejné jako posledních pár let.
Letos by měl opět dorazit Limontas (FICS: Maras), jeho spoluhráčem by měl být asi MICKEVICIUS (FICS: Fixior). Turnaj má tedy jediného horkého favorita na vítězství a to tuto litevskou dvojici.
K dalším adeptům na mediale by měla patřít náchodsko - pražská dvojice Čechura - Jirka, dále M. Tajovský s D. Škaloudem (tedy Matejus + Skacz = FICS přezdívky). Jako trojnásobní mistři ČR by měli útočit na zisk titulu mistra ČR. Já bych měl hrát s Ivošem Šlesingerem. Zajimavý bude počet týmů, loňských 21 týmů bylo slušným počinem.

Diskuze
SKAcz: Hra o titul
| Čtvrtek 14.července 2011, 12:42

Tak jestli se podaří týmu Jezbera+Šlesinger obhájit v pondělí titul mistra ČR tak můžeme Jezberu považovat za mistra Československého :) No uvidíme, pokusím se to neulehčovat, ikdyž bez Martina to bude téměř nemožné :)

SKAcz: Kdo že to letos bude hrát
| Středa 13.července 2011, 10:04

Tedy momentální situace vypadá na odvetný souboj o první místo mezi loňskými Maras+Fixior a Alamar+Ivos. SKAcz momentálně bez spoluhráče, Matejus out na 95% (ikdyž naděje umírá poslední, vysoká čísla je třeba respektovat, zvláště od matematiků). JJ out, a poslední medailista z loňska se neví. Ale kdoví, třeba zse ještě objeví nějaké překvápko :)

SKAcz: Odpadlíci
| Úterý 12.července 2011, 16:30

Tak JJ taky letos nebude hrát, takže jistý jsou jen první dva týmy z loňska že obhajují :)

SKAcz: Spoluhráč
| Úterý 12.července 2011, 15:01

Ale uvidíme, třeba se najde nějaký spoluhráč s nímž by se dal atakovat titul, když ne, tak hra pro zábavu (třeba i simul) to jistí.

SKAcz: Účast
| Úterý 12.července 2011, 14:59

Tak momentálně to vypadá, že Tajovský+Škaloud letos budou mít přestávku (no Martina stejně nelze předehnat na počet titulů dřív jak v roce 2013 jestli dobře počítám) a bude to bez Martina asi ...

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět