Alamar's chest

Aktuality

Události 26. týdne!
| Neděle 3.července 2011, 13:24

Včera se uskutečnil další Bugzilly turnaj. Turnaj měl nejkvalitnější obsazení za poslední dobu, možná úplně nejkvalitnější. Turnaje jsem se účastnil, abych si zase vyzkoušel měření se špičkou.

V turnaji startovali: 1. Tantheman 2689 2. Vaboris 2668 3. Firefly 2591 4. Bugzilla 2529 5. Alamar 2365 6. GusHansen 2360 7. Truplaya 2303 8. Maras 2262

Ve skupině A hráli: Tantheman, Bugzilla, Alamar, Maras. Byla to hratelná skupina, dalo se z ní postoupit. V prvním kole se hrálo Tantheman, Alamar x Bugzilla, Maras 1:3. To co jsem hrál bylo šilené, dělal jsem hrubé chyby. Tento výsledek mne v podstatě vyřadil z možnosti postupu. Ve druhém kole se hrálo Bugzilla, Alamar x Tantheman, Maras 2:2. První dvě partie jsem pokračoval v tragickém výkonu. Proti Tanthemanovi jsem se probudil a tak jsme 2x zaskorovali. Ve třetím kole se hrálo Maras, Alamar x Tantheman, Bugzilla 1:3. Kromě jednoho výpadku jsem hrál normálně a tak se nám podařilo uhrát 1 bod. Celkové pořadí: 1. Bugzilla 8 bodů, 2. - 3. Tantheman, Maras 6 bodů, 4. Alamar 4 body. Do finále postoupil s Bugzillou Tantheman (porazil v zh Marase, což byl celkem jasný výsledek).

Ve skupině B hráli: Vaboris, Firefly, Gushansen, Truplaya. VABORIS + GusHansen vs Firefly + TRUPLAYA 2:2 VABORIS + Firefly vs GusHansen + TRUPLAYA 1:3 VABORIS + TRUPLAYA vs Firefly + GusHansen 1:3 Celkové pořadí: 1. Gushansen 8 bodů, 2. - 3. Firefly, Truplaya 6 bodů, 4. Vaboris 4 body. Do finále s Gushansem postoupil Firefly (Porazil Truplayu 2:1 v crazyhousu. Byl to, ale jednoznačný zápas, akorát Firefly minul výhru ve druhé partii.). Vyřazení Vaborise bylo velkým překvapením.

Ve finále tedy hráli Firefly, Bugzilla, Tantheman, Gushansen. Bugzilla + GusHansen vs tantheman + Firefly 3:5 Bugzilla + tantheman vs GusHansen + Firefly 3:5 Bugzilla + Firefly vs tantheman + GusHansen 4:4 Firefly hrál ze všech nejlépe a tak po zásluze vyhrál. Měl nejméně výpadků. Celkové pořadí: 1. Firefly 14 bodů, 2. - 3. Tantheman, Gushansen 12 bodů, 4. Bugzilla 10 bodů. Fireflymu je potřeba pogratulovat k vítězství v turnaji.

JKiller ve chvíli probíhajícího finále začal s myšlenkou na světové mistrovství v bughouse. Měření v online bughousu. Výsledná podoba tohoto mistrovství se nedá nazvat světovým mistrovstvím. Jedná se o mistrovství v JKillerově turnaji.

BUGHOUSE TEAM CHAMPIONSHIP, starts July 10th. These are the invited players: bugzilla chickencrossroad cren firefly horkko jkiller tantheman vaboris. These players may select any partner who agrees to partner them,preferably among the other players listed but not necessarily. Once teams are registered, matches will be first to 15 wins, and it will be round robin. Highest match score at the end wins, with ties settled by head-to-head results. Regular playing times will be Sundays at 4pm Eastern, but teams may play any time all parties are willing.

JKiller nominoval následujících 8 hráčů, nebyly zveřejněny žádná kritéria kromě vítězství v Grand Prix (nevím proč ostatní výhry byly ignorovány). Krom toho prohlásil, že RLN je silnější v šachách, ale Horkko je silnější v bughouse. Námitky, že kromě RLN je silnější i NilsSKBB než Horkko taky nebyly vzaty v úvahu. Návrh, aby byla vytvořena kvalifikace, kde by určití hráči měli šanci proniknout mezi 8 nejlepších, byl taky zamítnut. Zpochybnit těchto 5 hráčů: JKiller, Vaboris, Tantheman, Firefly, Chickencrossroad bylo problematické. Bugzilla, Cren a Horkko se dají zpochybnit. Budeme tedy moci od 10. července sledovat JKillerův turnaj dle jeho seznamu, ale rozhodně to není turnaj o nejlepšího hráče či tým.

Diskuze
SKAcz: FICS
| Středa 2.listopadu 2011, 20:18

Top 5 FICS (best B) k 2.11.2011 : 1. ChIcKeNcRoSs 2598 2. Firefly 2597 3. tantheman 2554 4. YScorpion 2538 5. JKiller 2516

Alamar: Re: re
| Úterý 12.července 2011, 14:35

SKAcz: Firefly má šanci tak s Rln či NilsSKBB. Nikoho jiného jako možného spoluhráče o prvenství nevidím.

SKAcz: re
| Úterý 12.července 2011, 14:16

Už se ví s kým hraje FF tedy ?

Lojza: Re: re
| Úterý 12.července 2011, 02:17

ja myslim, ze to je vsechno v poradku... JKiller chtel dobre obsazenej turnaj, organizuje si to sam, ostatni co se toho ucastni s tim souhlasi, takze at si tam vybere koho chce a s kym se ostatni domluvi... je to sice jak pise Dusan "Jkillerův turnaj pozvaných", ale co rad se na to podivam... kdyz budu vedet kdy budou hrat

SKAcz: re
| Pondělí 11.července 2011, 20:13

jo komedie pokracuje

Alamar: Bude - nebude?
| Pondělí 11.července 2011, 15:41

Včera to mělo začít, akorát Firefly nebyl na FICS, takže nevím jak to JKiller vyřeší. Toto je posledni informace z jeho fingeru.

Registered teams: bugzilla/tantheman, chickencrossroad/cren, eekarf/eleventeen, jkiller/vaboris Unregistered eligible players: firefly horkko.

Nevím, proč tam je tým EEKarf, Eleventeen na základě čeho? Mezi pozvanou osmičkou nebyli a nikdo si je z těch 8 za spoluhráče nevybral. Horkko a Firefly nemají spoluhráče, takže to bude zajímavé. Pokud by nehráli spolu, tak Horkko je bez šance. Za tohoto rozložení, ten turnaj sám o sobě bude nevyrovnaný.

SKAcz: komedie
| Pondělí 11.července 2011, 14:23

SAmozřejmě turnaj týmů je něco jiného než turnaj jednotlivců. Mimochodem Firefly je koukám ještě od Berlína v ráži, hraje fakt dobře. Je úplný nesmysl tedy na základě výsledků turnaje jednotlivců vyhlásit omezení pro turnaj týmů - to je fraška samozřejmě, JKiller si asi dělal legraci nejspíš, protože tohle nemůže myslet nikdo vážně. To se nedá srovnat s velkolepým WBNC co kdysi zorganizoval Beuki, kde mezi sebou soupeřili země/regiony, tam měl samozřejmě účast povolenou každý ikdyž šlo o KO systém tuším. Samozřejmě i tak může být zajímavé sledovat jaktonazvat "Jkillerův turnaj pozvaných" :)

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět