Alamar's chest

Manuál k FICS

Pár poznámek

Informace obsažené v této sekci by vám měly pomoci zorientovat se v dosti chaotickém prostředí jakým bezesporu FICS je.

Countryman
Síla: 1200-1400
Rating: 0
Výkonostní třída: IV.

Hraje poměrně rychle, pokud jen drží pozici a neztrácí materiál je radost s nim hrát. Je schopen zahrát rozumné tahy, umí zastavit pokud mu spoluhráč řekne. Nechá si poradit. Je schopen zahrát exceletně, ale také zase naopak špatně. Jako spoluhráč patří k průměru (z mého úhlu pohledu k nadprůměru).

Kvalita zahájení4
Nedělá nesmyslné tahy5
Přesnost útoku4
Kvalita obrany3
Neztrácí materiál3
Schopnost komunikace(domluvy) se spoluhráčem5
Není zbrklý5
Využití lepšího času4
Schopnost hrát bug jako blicku3
Schopnost vzít správnou figuru3
Hra proti slabším soupeřům5
Hra proti stejně silným soupeřům5
Hra proti silnějším soupeřům5
Agresivita hry4
Celkový index4,5

Diskuze
SKAcz: Rychlost
| Středa 2.února 2005, 19:51

Na ficsu sem s nim moc nehral.
Za deskou z tech dobrych vysledku sem ho uz videl hrat i na urovni 2.vt (1750) kdyz mel svuj den. On hraje stejne rychle jako ja takze kdyz mu to sedne sme nebezpecne rychly tym, pri klasickem tempu 3minuty na partii je to desna jizda :) strhujici byl zapas strategii : rychlost versus caste razeni spoluhraci Alamar+Ivos vs SKAcz+Countryman na jednom hradeckem turnaji. Nakonec to dopadlo nerozhodne, nikdo nemel navrch, bud zvitezili souperi kdyz sebrali nekde moc materialu countrymanovi nebo my kdyz countryman vydrzel a dal mi tak mraky casu navic na pripravu znicujicich parasutistickych akci. Taky umi pekne shodit soupere na cas, jak rikam, umi byt ultra fast, coz ne kazdy dokaze.
A ted k jeho slabinam:
Ma schopnost zahrat bilyma tri ruzna zahajeni a ve vsech prijit "necekane" o cistou vez. Taky si umi udelat rosadu a pak se ptat "co s tim?" Co neumi je sledovat cas na vedlejsi sachovnici a zastavit kdyz zastavi vas souper. Jo a obcas kdyz mu reknete stuj tak to ignoruje (spis si nevsimne) - to plati hlavne o fics.

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět