Alamar's chest

Manuál k FICS

Pár poznámek

Informace obsažené v této sekci by vám měly pomoci zorientovat se v dosti chaotickém prostředí jakým bezesporu FICS je.

Godo
Síla: 1500-1650
Rating: 0
Výkonostní třída: III.

Hraje rychle, obětuje na soupeře a snaží se ho dostat. Umí držet figuru, pokud to jde. Je schopen podpořit spoluhráčův útok. Občas sleduje druhou desku. Podavá stabilní výkony. Jako spoluhráč patří k lepšímu průměru.

Diskuze
Wir: re Alamar
| Úterý 1.února 2005, 23:46

Vsak taky psal ze nesouhlasim s komentarem, sila se me zda v poradku. S ratingem jsem nesouhlasil u comaladamy.

Alamar: re všichni
| Úterý 1.února 2005, 17:47

Nezapomínejte jaké hodnoty síly jsem dal Godovi! To co se mi na něm libí, že pokud má z nějaké figury výhodu čeká na ni, to je vzácné u těchto hráčů. Díky tomu je ho snadné zastavit a zajistit vlastní přežití.

ivanek: oprava
| Pondělí 31.ledna 2005, 17:22

*proto je pro me ok.

ivanek: re
| Pondělí 31.ledna 2005, 17:21

Wire, souhlasim s tebou, Godo je sacsitter (kazdy hraje jak umi ze?), nicmene Alamaruv komentar je subjektivni komentar, tak to beru a pro je pro me ok.

Alamar: re Wir
| Pondělí 31.ledna 2005, 13:17

Já jsem s ním několikrát hrál, takže vím o čem mluvím. On přizná chybu, když udělá (což nebývá obvyklé u těchto hráčů). Aspoň se mnou předvádí velmi snaživý výkon a to já považuji za důležité. Dá se říci, že pro tyto hráče je svátkem hrát s rozumným spoluhráčem. Pokud takového mají, tak si toho i váží a to je znát pozitivně na jejich hře.

Wir: ne
| Neděle 30.ledna 2005, 23:12

Tak s timhle komentarem bych rozhodne nesouhlasil. Godo patri k vyznavacum extremniho "sacsittingu", podobne jako comaladama, dela to ale prece jen trochu lip a nebezpecneji. To znamena, ze pokud ma v ruce cokoliv a je i minimalni moznost zaucocit, uz nebude dobirat figuru i kdyby slo o damu a bude utocit - pritom se obvykle betuji dalsi pesci a figury. Pritom ho nezajima cas ani zda vam ty figury nebudou chybet ani zda muzete jeho utok podporit. Mezi hraci "2000+" vsak tento styl neni bran vazne, prestoze tomu obcas podlehnou. K teto dvojici patri jeste oub.

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět