Alamar's chest

Manuál k FICS

Pár poznámek

Informace obsažené v této sekci by vám měly pomoci zorientovat se v dosti chaotickém prostředí jakým bezesporu FICS je.

ACC
Síla: 1850-2000
Rating: 0
Výkonostní třída: I.

Hraje útočně, občas čeká na figury. Umí udržet figuru, co vadí, pokud to jde. Občas postaví pozici, ve které se nechá přizabít, bez ohledu na vývoj na druhé desce. Sleduje spoluhráčovu desku, pokud útočí. Podavá stabilní výkon. Jako spoluhráč patří k lepším.

Diskuze
SKAcz: Mizerna hra pres dve desky
| Čtvrtek 20.ledna 2005, 14:26

Tuhle jsem se dival jak hral a pak sem uvidel vysledek, zdalo se mi divne jak mohl prohrat, pak sem na to prisel, zda se ze jeho slabina je v takoveto situaci: jako tym pri spravne hre (vicemene pozicni, meboli spocivajici v tom synchronizovat sachovnice tak aby celkove to vedlo k vitezstvi) by vyhral, ale on hral jen na jednu desku a tak to nakonec prohral. Jeho silu hodnotit nebudu, jen chci rict ze je to jiny spoluhrac nez jako treba Zakrzutek, ktery by v takove dvojpozici v pohode vyhral, protoze casto premysli jak by mohl vyhrat tym. Ale zase abych byl spravedlivy tak ACC mel za spoluhrace nejakeho 1600 takze mozna myslel ze musi vyhrat sam. Ale kdyz sem tu partii analysoval bez ohledu na tento fakt tak ACC byl ten z tech dvou kdo to pokazil.

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět