Alamar's chest

Manuál k FICS

Pár poznámek

Informace obsažené v této sekci by vám měly pomoci zorientovat se v dosti chaotickém prostředí jakým bezesporu FICS je.

Bugbug
Síla: 1800-1950
Rating: 0
Výkonostní třída: II.

Hraje pomaleji, snaží se vždy útočit. Je potřeba ho "krmit figurkami, co chce", protože jinak ztratí moc času. Je schopen držet figuru, co vadí. Nechá si poradit. Při hledání matu je pomalejší, většinou nemine, ale ne vždy to zahraje úplně přesně. Ne vždy má přehled o druhé desce, ale občas pošle spoluhráči tah (je potřeba ho zkontrolovat). Je schopen soupeře vyžírat. Podává celkem stabilní výkony. Jako spoluhráč patří k lepšímu průměru.

Diskuze
SKAcz: Pouceni
| Čtvrtek 18.srpna 2005, 12:13

Nepartnerujte ho pokud ma rating nad 1800 ani nahodou.

SKAcz: rating 2000+ ??
| Čtvrtek 18.srpna 2005, 12:13

Hral sem s ni a hruza (teda je pravda ze hraci s bestem pod 2200 na ficsu moc hlavou nehraji). Mame asi 20sec navic on muz siupere sesrotovat nebo muze zastavit a zkusit zdali ja to rozbeham. Pisu mu i sit go and win. A on pak kdyz uz ma jen 5sec navic misto aby se venoval maceni soupere mi blbec pise sit kdyz hraju este dva tahy po nichz mi souper nemuze dat mat a ziskavam tim pro nej dalsi nejmin 3 vteriny. Koko kdyby radsi se soustredil na svou desku. No co clovek muze chtit od hrace 2.vt :)

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět