Alamar's chest

Manuál k FICS

Pár poznámek

Informace obsažené v této sekci by vám měly pomoci zorientovat se v dosti chaotickém prostředí jakým bezesporu FICS je.

Jesusga
Síla: 1800-1950
Rating: 0
Výkonostní třída: II.

Hraje rychlé bětovačky s následným běháním kolem soupeřova krále. Je potřeba mu dodávat figury. Občas spoluhráči posílá tahy (většina z toho jsou blbosti). Je potřeba ho často zastavovat (dávat mu sit i vícekrát). V útoku je často zbrklý (neumí s lepším časem počkat na figury a jen tahá). Jako spoluhráč patří mezi horší průměr.

Kvalita zahájení6
Nedělá nesmyslné tahy6
Přesnost útoku6
Kvalita obrany5
Neztrácí materiál5
Schopnost komunikace(domluvy) se spoluhráčem5
Není zbrklý3
Využití lepšího času4
Schopnost hrát bug jako blicku7
Schopnost vzít správnou figuru5
Hra proti slabším soupeřům8
Hra proti stejně silným soupeřům7
Hra proti silnějším soupeřům5
Agresivita hry7
Celkový index5,64

Diskuze
Alamar: Re: Utok
| Pondělí 30.května 2005, 17:03

SKAcz: Jesusga je znám svým stylem hry, hraje ho už celé roky. Výsledky má stabilní (jednou je na 1800, podruhé na 1930). Mohl sis přečíst mé hodnocení, abys věděl co tě čeká.

SKAcz: Utok
| Pondělí 30.května 2005, 12:28

Osobne si myslim, ze Jesusga je idealni spoluhrac na trening role "zasobovatel meteleskum bleskum" na expertni urovni. Zase Jesusga sice neni superutocnik, obcas neco nevyuzije, ale jeho utoky sou asi dost prurazne pokud by dostal vcas co chce (on ani snad nechce konkretne neco, spis +++ abyste byli pripraveni kdykoliv dat)

SKAcz: Ma zkusennost ze vcerejska
| Pondělí 30.května 2005, 12:25

Problem Jesusgy je take v tom, ze posledni dobou casto spamuje spoluhrace "+++" +tohle + tamto i v pozici kdy je jasne, ze to staci jednou a ze spoluhrac dela co muze. Obcas tak zbytecne stoji misto aby hral tim co ma na sachovnici a drzel tak cas v rozumnych mezich.
Kdyz zacne hrat az v pozici v niz uz tezko neco dostane kvuli spatnemu casu, malokdy to rozbeha, kdyby totez zacal hrat o neco driv tak neni spatny cas a je to sancovni. To, ze Jesusga riskuje na to by si clovek zvykl, ale ze pri tom stoji vic nez je zdravo a spamuje spoluhrace +++ to uz si jeden nezvykne, malokdo je kouzelnik co porad caruje figurky z niceho a jeste a tempo a tak aby bylo jedno co lita od vedle.
Jesusga by si mel sebou nosit rezervni sadu figurek a misto spamovani spoluhrace vic premyslet zvlaste o tom jak pokracovat alternativne kdyz hned nedostane co chce.

Nový komentářNew commentEN


V komentáři nelze přímo používat html tagy. Můžete použít [b]pro tučný text[/b], [i]pro kurzívu[/i], respektive [cite]pro citaci[/cite]



 
zpět